Καλυβάτσης: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο καλύτερος: ο Άρης»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2022

Ο κωμικός Σωτήρης Καλυβάτσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και για τον νέο προπονητή των «κίτρινων», Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο Μπούργος θα τον εμπνεύσει να κάνει κάποιο σκετσάκι: «Εγώ είμαι φίλαθλος, παρακολουθώ γενικά, είχα ακουστά το όνομά του αλλά δεν τον ήξερα. Τώρα που είδα τη φάτσα του και κρεοπωλείο θα μπορούσε να έχει.  Το θέμα είναι να συντονίσει την ομάδα.

Εμένα δεν με νοιάζει ποιος είναι από κάτω και με παρακολουθεί, παίζω βάζοντας το 100%. Άλλο να είσαι σε μια άσχημη μέρα, συμβαίνουν και αυτά στην Αρειανάρα μας. Φέτος συνέβησαν πολλές φορές, από εκεί και πέρα μπαίνουμε μέσα να φάμε τα γρασίδια, πρέπει να παίξουμε μπάλα».

Για το αν θα ήθελε να είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή (20/2): «Όλοι είναι διψασμένοι να ξεφύγουν από αυτή την αηδία, να νομίζουμε ότι ζούμε κανονικά. Ωραία θα ήταν να μπορούσα να πάω στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς υπάρχουν υποχρεώσεις. Ξαφνικά μετά από 2,5 χρόνια έχω και εγώ υποχρεώσεις, αφήστε να τις χαρώ».

Για την εικόνα του Άρη τη φετινή χρονιά: «Παρακολουθώ την ομάδα, δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο, μου αρέσει που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να παίρνει και πάλι τη θέση που πρέπει να έχει η ομάδα. 

Φέτος υπήρχαν αυτές οι αστάθειες, οι οποίες με απογοήτευσαν πρέπει να ομολογήσω. Στην αρχή βάλαμε πολύ ψηλά τον πήχη έχω την αίσθηση. Μέσα από τις ήττες γίνεται ομάδα, δεν είμαι από τους βιαστικούς, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως τη μια μέρα παίζουν έτσι και την άλλη μέρα να πηγαίνουν για χαρταετό. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Ελπίζω τώρα με το "Πίθηκο" ( παρατσούκλι του Μπούργος ) να τα καθαρίσουμε όλα».

Για το αν θα δει τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω να τα καταφέρω γιατί στις 13 Μαρτίου ξεκινάμε στο θέατρο τις παραστάσεις και είμαστε υπ΄ατμόν.

Πρωταπριλιά στα ψέματα θα είναι, θα έρθουμε Θεσσαλονίκη, 1-2-3 Απριλίου στο θέατρο Κολοσσαίο. Εύχομαι με τη νίκη στον Άρη, θα έλεγα να κερδίσει ο καλύτερος, αλλά ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο καλύτερος, ο Άρης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.