Καλογερούδης: «Χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ όταν υπάρχει ανάγκη»

Metrosport Team11 Μαΐου 2020

Να γίνεται η χρήση των ΜΜΜ με σύνεση ζήτησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Καλογερούδης, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και ότι τα λεωφορεία κυκλοφορούν με το 50% του φορτίου τους. 

Αναλυτικά όσα είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι με την κατάργηση της καραντίνας έχει αυξηθεί η κίνηση. Υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχει σωστή τήρηση των κανόνων και υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν γίνεται αυτό, συνήθως από τους νεότερους. Είναι γνωστό ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Πρέπει να την έχουμε μαζί μας για να μπούμε. Δεν επιτρέπεται τα λεωφορεία να κυκλοφορούν με πάνω από το 50% του φορτίου. 

Έχουμε προμηθευτεί 4000 μάσκες που θα χρησιμοποιηθούν από τους οδηγούς των ΚΤΕΛ και ΟΑΣΘ. Είναι δύσκολη η δουλειά τους. Ο οδηγός δεν μπορεί να έχει αστυνομικού χαρακτήρα επιβολή. Θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Εάν δούμε ένα λεωφορείο σχετικά γεμάτο ας μη το χρησιμοποιούμε, θα περάσει το επόμενο. Ο κόσμος που μπορεί να την αποφύγει τη χρήση των ΜΜΜ το κάνει. Χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ όταν υπάρχει πραγματικά ανάγκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.