Κάκος: «Σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2021

Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ σχολίασε στην εκπομπή «Total Football» στο Open ο Τάσος Κάκος.

Ο βετεράνος ρέφερι χαρακτήρισε πολύ καλή τη διαιτησία του Ιταλού Πάολο Βαλέρι και θεώρησε σωστή την απόφασή του για το πέναλτι του Μισελέν πάνω στον Μπίσεσβαρ. 

Οι άλλες δύο δύσκολες φάσεις αφορούσαν τον δεύτερο βοηθό, τον Ανδρέα Μεϊντάνα από την Αχαΐα. Ο Κερκυραίος παλαίμαχος διεθνής διαιτητής τόνισε ότι αποφάσισε σωστά στο γκολ του Μπίσεσβαρ, όχι όμως και στο γκολ του Μοχαμαντί που χρειάστηκε η συνδρομή του VAR.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Κάκος:

Για το ακυρωθέν γκολ του Μπίσεσβαρ στο 22΄: «Σωστή απόφαση πήρε ο βοηθός. Ήταν μια δύσκολη περίπτωση καθώς η φάση ήταν οριακή. Το επιβεβαίωσε και ο VAR».

Για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ πάλι με τον Μπίσεσβαρ: «Υπήρξε καθυστερημένο τάκλιν από τον αμυνόμενο (Μισελέν), εύκολη απόφαση για τον διαιτητή. Σφύριξε την παράβαση άμεσα αποφασιστικά, έτσι απλά».

Για το γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ με τον Μοχαμαντί στο 83′ και ακυρώθηκε: «Αρχικά μέτρησε από τον βοηθό, αλλά διορθώθηκε από το VAR. Ο συμπαίκτης του σκόρερ (Ανσαριφάρντ) βρίσκεται μπροστά από τον τερματοφύλακα και του καλύπτει το οπτικό πεδίο. Ίσως υπάρχει και επαφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.