Κάκκο: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία»

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2022

Το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έκανε ο σκόρερ της ομάδας, Γιώργο Κάκκο, ο οποίος σημείωσε πως ο Ηρακλής ενδεχομένως να έχει την καλύτερη ομάδα στη Superleague 2 αλλά δυστυχώς στην αρχή της χρονιάς είχε ατυχία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Αρχικά σημείωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό επιτελείο, γιατί αυτό που κάνουμε εμείς, αλλά και η Καρδίτσα, που παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη, είναι γενικά πολύ κουραστικό. Κάναμε κάποιο λάθος στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς ισοφαρίσαμε νωρίς. Σταθήκαμε πολύ καλά όταν πήρε κόκκινη κάρτα η Καρδίτσα. Έπρεπε να κερδίσουμε εμείς, δουλεύουμε πολύ καλά».

Για να προσθέσει: «Η ομάδα δημιουργήθηκε πολύ νωρίς και όλοι έλεγαν τι θα κάνει ο Ηρακλής με τα μικρά τα παιδιά. Το τεχνικό επιτελείο όμως και η διοίκηση έχουν πετύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, το καλύτερο στην κατηγορία, μπορώ να πω, δυστυχώς στην αρχή είχαμε ατυχία, δεν σκοράραμε, τώρα πλέον όμως δημιουργούμε πολλές φάσεις, έχουμε την ψυχολογία, σκοράρουμε. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι, ή θα μπει η μπάλα, ή δε θα μπει, είχαμε και δύο δοκάρια, χάνουμε ευκαιρίες, αλλά θα το βελτιώσουμε αυτό ακόμη περισσότερο, φτιάχνεται και με την εμπειρία αυτό. Δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό είναι πολύ καλό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.