Κακιούσης: «Δεν μπορεί να υπάρξει επόμενη μέρα με τον Δρακόπουλο»

Metrosport Team18 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο επί σειρά ετών αθλητής και προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, ο Λευτέρης Κακιούσης. Αναφέρθηκε στα ολέθρια σφάλματα που έγιναν και είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας μετά από όσα έγιναν σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ο Κακιούσης πιο συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:

“22 παίκτες και 4 προπονητές πέρασαν από τον σύλλογο αυτή την σεζόν. Είχε ένα αρνητικό ρεκόρ ο Ηρακλής φέτος και αυτό το πλήρωσε στην διάρκεια της σεζόν με τον υποβιβασμό του. Αν ήταν πιο ενεργός στο τμήμα θα είχε και συνέχεια και αναφέρομαι στον κ. Δρακόπουλο. Δείχνει μία προχειρότητα, ήταν δυστυχώς μία χρονιά χωρίς σχέδιο και στόχο. Που δείχνει ότι αναλόγως με το πως εξελίσσονται τα πράγματα λειτουργούμε κιόλας.

Ο υποβιβασμός είναι ένα σκληρό μάθημα για τον Ηρακλή. Έγιναν τραγικά λάθη και από τον κ. Δρακόπουλο. Η ομάδα στο τέλος δεν είχε ηγετική μορφή στην διοίκηση. Πλέον όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να υπάρχει επόμενη ημέρα με τον Δρακόπουλο. Όμως πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο και ενδιαφέρονται. Αυτό που έγινε φέτος στον Ηρακλή δεν έχει προηγούμενο. Ο κ. Δρακόπουλος ήρθε σε ρήξη με όλους, με τους οργανωμένους με τους μη οργανωμένους. Με τους παίκτες, τους προπονητές.

Εκτιμούμε όλα όσα έχει προσφέρει. Αλλά δεν μπορεί κάποιος να λειτουργεί σαν δικτάτορας. Η στάση του δεν ήταν καθόλου σωστή. Ο κ. Δρακόπουλος έκανε τρομερό λάθος, άρχισε την κόντρα του με τους οργανωμένους, ενώ πορεύονταν μαζί. Υπάρχει μόνο χαμένος, όχι νικητής και αυτός είναι ο Ηρακλής. Από όλο αυτό που συνέβη, συσπειρώθηκε ο κόσμος. Είναι τα θεμέλια και η βάση για τον επόμενο που θα αναλάβει. Εχει συνηθίσει ο Ηρακλής σε αυτή την κατάσταση, αλλά ξέρετε και τι βλέπω; Μία κατάσταση όπου πάντα ο Ηρακλής βρίσκει τις λύσεις εκ των έσω.

Ο Πανιώνιος για παράδειγμα που δεν έχει την ίδια δυναμική, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει την ομάδα σε αυτά τα επίπεδα. Πάλι εκ των έσω μπορεί να βρεθεί η λύση στον Ηρακλή. Ο κόσμος προσπαθεί να βοηθήσει και είναι η προίκα του συλλόγου. Ίσως θα πρέπει να μπουν κόκκινες γραμμές στην συμπεριφορά του κόσμου, θα πρέπει να κρατάμε αποστάσεις, να σεβόμαστε όσους έρχονται ως αντίπαλοι. Ο Ηρακλής είναι ένα σωματείο που σέβεται. Πολλές φορές όμως ο κόσμος παρεκτράπηκε, εξαιτίας των δύσκολων καταστάσεων που έζησε ο σύλλογος και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Να ξέρουν όλοι που είναι τα όρια του οπαδικού κινήματος”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.