Κάηκε το κάμπινγκ του Βαλμπουενά!

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης ενός από τα πέντε camping που επλήγησαν από τη φωτιά στο La Treste- se- Bush, μίλησε «Le Parisien» για όσα έζησε και την μεγάλη οικολογική καταστροφή.

«Αυτές είναι τρομερές εικόνες και είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις αυτά τα στρέμματα και εκτάρια δάσους να καπνίζουν. Αυτή η Δευτέρα ήταν τρομακτική με τη ζέστη και τις δυνατές ριπές του ανέμου που δεν βοήθησαν. Είναι δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες να σταματήσουν οι φωτιές στο La Teste και στο Landiras, αλλά το κυριότερο είναι προφανώς ότι όλοι είναι ασφαλείς», ανέφερε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο νομάρχης του Ζιρόντ, ο οποίος επισήμανε πως «τα 5 κάμπινγκ του Dune du Pilat, συμπεριλαμβανομένου του Pyla-Camping του οποίου είναι συνιδιοκτήτης, έχουν καταστραφεί κατά 90%».

«Είναι μεγάλη θλίψη. Είμαι ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης από το 2013 με έναν συνεργάτη. Βρίσκεται στους πρόποδες του αμμόλοφου μεταξύ του Yelloh Village Panorama du Pyla και του Flots Bleus. Δυσκολεύομαι να καταλάβω ότι δεν έχει μείνει πια τίποτα σήμερα», πρόσθεσε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.