Κάιγκλ: «Περιορισμένες πιθανότητες για τη Σλόβαν, κυριαρχεί ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο αναλυτής ποδοσφαίρου του κρατικού ραδιοφώνου της Σλοβακίας, Μάρτιν Κάιγκλ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Conference League

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν συμφωνεί αυτό που είπε ο Βάις ότι είναι οριακό το παιχνίδι:

«Είναι έτσι. Όλες οι ομάδες υπολογίζουν σε 6 κόντρα στη Λίνκολν. Για να προκριθεί η Σλόβαν θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα με την Κοπεγχάγη ή τον ΠΑΟΚ. Απέχει η τωρινή ομάδα της Σλόβαν από εκείνη προ διετίας. Έχει και σοβαρά προβλήματα τραυματισμό, αυτόν του Βάις, τον γνωρίζετε από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο playmaker της ομάδας. Θα γίνει προσπάθεια από τη Σλόβαν, αλλά οι πιθανότητες είναι περιορισμένες σε σύγκριση με όσα είχαν γίνει προ διετίας».

Για τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία της Σλόβαν:

«Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Της αρέσει. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την Σλόβαν του προηγούμενου διαστήματος. Στη Σλοβακική Λίγκα είναι χαμηλότερο το επίπεδο, αλλά κυριαρχεί στο γήπεδο. Της κόστισε που πήγε να το κάνει αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν θα αλλάξει τακτική ο Βλάντιμιρ Βάις. Θέλει βαθμούς. Θα επιδιώξει να παίξει επιθετικά. Δεν σκοράρει τελευταία βέβαιά, δεν βρίσκει εύκολα το γκολ».

Για το ποια άποψη έχει σχηματίσει για τον ΠΑΟΚ:

«Πριν δύο χρόνια ήμουν στο παιχνίδι στην Τούμπα. Εκείνος ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Ο τωρινός ΠΑΟΚ νομίζω είναι καλύτερος από εκείνον. Μου αρέσουν οι ομάδες που κυριαρχούν στο κέντρο και βάζουν πίεση ψηλά. Το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ. Δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις στον αντίπαλο. Από ποδοσφαιριστές; Ξεχωρίζω τον Σφιντέρσκι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.