«Καίγεται» ο Απόλλων Σμύρνης, μάχες για τη σωτηρία

Metrosport Team02 Απριλίου 2022

Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (2/4) για τη δεύτερη αγωνιστική των play outs. 

Στις 16.00 η Λαμία θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετρά πολλές απουσίες αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βύντρα, Σκόνδρα, Μαζουλουξή, Μανουσάκη, Ελευθεριάδη, Νινούα. Αντίθετα, ο Νιόπλιας θα έχει στη διάθεση του τον Τοράλ αλλά θα στερηθεί τους Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Μπαλογιάννης, Καστάνιος, Κοροβέσης, Επασί, Βάτερμαν. Η Λαμία θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί μπορεί να έχει απόσταση οκτώ βαθμών από τον ουραγό Απόλλωνα, αλλά υπολείπεται πέντε πόντων του Ατρόμητου για να μην πάει σε μπαράζ παραμονής.

Στις 17.15 ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο. Ο Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χριστόπουλο, Καπίγια και Άλβαρες αλλά θα έχει τους Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Τιλίκα, Μουνάφο και Τσιφτσή κανονικά στην αποστολή. Ο Κρις Κόλμαν είδε τον Χατζηισαΐα να προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και να μπαίνει στην αποστολή ενώ εκτός έμεινε ο Μπεντινέλι. 

Μια ώρα αργότερα (18.15), στη Νίκαια, ο Ιωνικός θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Βόλο. Ο Σπανός εκτός από τον Ματσούκα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του σε αντίθεση με τους Βολιώτες που ταξίδεψαν με απουσίες. Εκτός έμειναν οι Κότνικ, Τσοκάνης, Σοάρες και Ορός. 

Στις 20.30 στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναιτωλικό για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για παραμονή. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ανακοίνωσε αποστολή, η οποία θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μαλή, Τσιγγάρα που έχουν τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τους Χουχούμη και Βργκοτς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Λαμία - ΟΦΗ (16:00) CosmoteSport 2

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (17:15) NovaSports 2

Ιωνικός - Βόλος (18:15) CosmoteSport 3

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός (20:30) CosmoteSport 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.