Και πρώτος παρέμεινε και φρέσκος πάει στο Κλεάνθης Βικελίδης

Γιώργος Ζαΐρης03 Ιανουαρίου 2024

Σε αυτό το χρονικό σημείο του Πρωταθλήματος και πολύ περισσότερο όταν είσαι πρωτοπόρος στη βαθμολογία το ζητούμενο είναι οι νίκες. Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ το κατάφερε και αυτή η νίκη του επιτρέπει αφενός να παραμείνει στην κορυφή και μάλιστα να αυξήσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, έναν από τους διώκτες του στους έξι βαθμούς με ότι αυτό συνεπάγεται και από πλευράς ουσίας αλλά και ψυχολογίας.

Ο ΠΑΟΚ στο χρονικό σημείο που έδειχνε να μην έχει λύσεις, ευτύχησε να έχει έναν πολύ καλό Μπάμπα. Δημιούργησε το πρώτο γκολ, σκόραρε το δεύτερο σε ένα κομβικό σημείο που προφανώς επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να διαχειριστεί πολύ πιο εύκολα το υπόλοιπο του αγώνα. 

Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις και επειδή ακολουθεί ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα ντέρμπι απέναντι στον Αρη, ήταν πολύ χρήσιμη αυτή η διαχείριση από τον Λουτσέσκου. Με βάση δηλαδή την ενδεκάδα που κατέβασε ο προπονητής του Δικεφάλου ουσιαστικά έδειξε και αυτή για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς. Ο Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Κουλιεράκη, ο Βιεϊρίνια στα δεξιά της, ο Μεϊτέ με τον Οζντόεφ στα χαφ ενώ ο Μπράντον Τόμας στην κορυφή. Πήρε χρήσιμο χρόνο ο Τάισον που προέρχεται από αποχή και σε κάθε περίπτωση ο Λουτσέσκου θα έχει μια φρέσκια ενδεκάδα.

Σίγουρα αξίζει μια αναφορά στον Μπάμπα αλλά θα σημειώσω και στον Σάστρε που έκανε και αυτός από τη δική του πλευρά ένα εξαιρετικό ματς. Σαφώς και δυο χαμένα πέναλτι είναι... μουτζούρα αλλά όταν έρχεται η νίκη που σου επιτρέπει να είσαι στην κορυφή, δεν τα προσπερνάς μεν αλλά και δεν γκρινιάζεις από την άλλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.