«Και πέρυσι είχε γίνει σκάνδαλο με τον Τζόκοβιτς, γελάω με τον πατέρα του που τον σύγκρινε με τον Ιησού»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2022

Για τον μεγάλο ντόρο που έχει προκληθεί με τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο δημοσιογράφος, Βασίλης Ρουμελιώτης.

«Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος ο Τζόκοβιτς. Μάλιστα, ο Σέρβος τενίστας προπονήθηκε πριν από λίγη ώρα μαζί με τον προπονητή του. Πλέον, περιμένει την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης για να δει αν θα παραμείνει στην Αυστραλία ή αν θα τον απελάσουν. Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει. 

Η απόφαση που βγήκε υπέρ του για το θέμα της βίζας ήρθε μετά από συμφωνία των δικηγόρων της κυβέρνησης της Αυστραλίας και του ίδιου του παίκτη. Η κυβέρνηση στριμώχτηκε και γι΄ αυτό πάρθηκε η απόφαση υπέρ του αθλητή. 

Το Αυστραλιανό Οπεν είχε δώσει διορία στους αθλητές μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου να δηλώσουν συμμετοχή με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Ο Τζόκοβιτς είναι αγαπητός και τον υποστηρίζουν αφάνταστα εδώ στην Αυστραλία. Είναι τεράστιος αθλητής και για μένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. 

Εάν ο ίδιος δεν είχε δημοσιεύσει στο Instagram ότι θα έρθει στην Αυστραλία, δεν θα είχε ανοίξει μύτη. Ο κόσμος τώρα ξεσηκώθηκε. Εδώ τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά και για να καταλάβετε εγώ έκανα ένα χρόνο για να δω τα παιδιά μου. Φοιτητές έχουν παρατήσει το Πανεπιστήμιο γιατί δεν θέλουν να εμβολιαστούν και ψάχνουν να πάνε σε άλλες χώρες για να συνεχίσουν τις σπουδές τους. 

Εγώ γελάω με τον πατέρα του Τζόκοβιτς που τον συγκρίνει με τον Ιησού. Και πέρυσι είχε γίνει σκάνδαλο με τον Νόλε, καθώς ήταν ο μόνος αθλητής που είχε μπαλκόνι στο ξενοδοχείο που διέμενε και έβγαινε προκλητικά έξω και καθόταν και έβγαζε φωτογραφίες, ενώ την ίδια ώρα οι άλλοι ήταν μέσα. 

Είχα επικοινωνία με τον Τσιτσιπά και μου ανέφερε πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος και αισθάνεται καλύτερα γιατί προπονείται πιο άνετα σε σχέση με την περασμένη χρονιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.