Κι όμως, έγινε ματς και μήνα Αύγουστο!

Χρήστος Λιάπης18 Μαρτίου 2020

Η καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής ενός αγώνα είναι η 10η Ιουλίου ενώ μέχρι πέρσι ήταν η 5η Ιουλίου. Μάλιστα το 2017 ο αγώνας Εθνικός Μετεώρων-Αριστοτέλης λόγω εκκρεμοδικίας έγινε την τελευταία δυνατή μέρα διεξαγωγής του, δηλαδή στις 5 Ιουλίου.

Το 2007 λόγω εκκρεμοδικίας καθώς ήταν σε εκκρεμότητα απόφαση έφεσης και είχε περάσει  η 5η Ιουλίου ο αγώνας ΑΣ Νεάπολης-Θεσσαλονίκης έπρεπε να γίνει μετά την 1η Αυγούστου οπότε και επιτρεπόταν η διεξαγωγή αγώνων.  Το παιχνίδι τελικά έγινε στις 5 Αυγούστου με νικητή τον ΑΣ Νεάπολης ο οποίος επικράτησε  στον επαναληπτικό τελικό πλέι-οφ  της Θεσσαλονίκης με 6-2 πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Τότε βεβαίως ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα θέμα που αφορά όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα υπάρξουν καταρχήν από την κυβέρνηση και τους γιατρούς. 

Στο παιχνίδι εκείνο για την ιστορία από την Νεάπολη είχαν σκοράρει οι Σκεντέρης (2), Γιαννουκίδης, Αποστόλου, Μαρουφίδης, Αρβανιτίδης και από τη Θεσσαλονίκη Κεσαπίδης και Μουστακίδης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.