Καγκάβα και Βιεϊρίνια... ξέρουν!

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2021

Αντίπαλοι στην Μπουντεσλίγκα, ο ένας με την φανέλα της Βόλφσμπουργκ, ο άλλος με αυτή της Ντόρτμουντ με σπουδαίους τίτλους στην καριέρα τους, συνυπάρχουν για πρώτη φορά στην ίδια ομάδα, τον ΠΑΟΚ και είναι έτοιμοι να καθοδηγήσουν τον Δικέφαλο σε νέες κατακτήσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Σίνζι Καγκάβα, αποτελούν πλέον ένα πολύ ισχυρό δίδυμο, που θα ήθελε να έχει κάθε ελληνική ομάδα στο ρόστερ της. Ο πρώτος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει ΠΑΟΚ, συμμετείχε στις κατακτήσεις τροπαίων τα τελευταία χρόνια, ο δεύτερος ήρθε στην Τούμπα και θέλει να κάνει μία επιτυχημένη επανεκκίνηση στην καριέρα του. Και όπως δηλώνει, επιθυμεί, μέσα από την σκληρή δουλειά να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις. 

Οι δυό τους μιλάνε αρκετά, από τότε που ήρθε ο Καγκάβα στην Τούμπα, ενώ ο Βιεϊρίνια παίζει ξεχωριστό ρόλο στον εγκλιματισμό του Ιάπωνα σούπερ σταρ. Κομβικός όμως είναι και ο ρόλος του Γκαρσία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μία ισχυρή προσωπικότητα και ο στόχος του, είναι η δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας με τους δύο αστέρες, να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.