Καφού: Έρχεται στο Camp της Μίλαν, στις εγκαταστάσεις «Ατέρμων» στο Κιλκίς!

Metrosport Team08 Ιουλίου 2021

Ο Καφού θα είναι εδώ! Στην Ελλάδα, στο καλοκαιρινό Camp της Μίλαν που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις «Ατέρμων» στο Κιλκίς και με προσωπικό του βίντεο μετέφερε τον ενθουσιασμό του για την έλευσή του στη χώρα μας!

Η Μίλαν διοργανώνει σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες καλοκαιρινά Camp, ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα (A.C Milan Junior Academy Camp Greece), με επίσημο προσκεκλημένο τον κατά πολλούς κορυφαίο δεξιό μπακ όλων των εποχών, Μάρκος Εβανγκελίστα Καφού!

Το Camp της Μίλαν θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις «Ατέρμων» στο Κιλκίς από τις 29 Αυγούστου ως τις 4 Σεπτεμβρίου, για παιδιά από 6 ως 17 ετών, με την παρουσία προπονητών και την επίβλεψη των Φάμπιο Βίκα και Τζιουζέπε Φορτουνάτο, στελεχών του επιτελείου ακαδημιών της Μίλαν.

Ο Καφού 14 χρόνια μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Μίλαν στην Αθήνα κόντρα στη Λίβερπουλ (το 2007 με σκορ 2-1 στο ΟΑΚΑ), επιστρέφει στην Ελλάδα την οποία χαρακτήρισε «μαγευτική χώρα» στο βίντεο με το οποίο ο Βραζιλιάνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ενημέρωσε με ενθουσιασμό την παρουσία του στο Camp της Μίλαν!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μόρας, που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από λίγες ημέρες επίσημα, θα είναι ανάμεσα στους Έλληνες προπονητές που θα διδάξουν, έχοντας εμπειρία από την επί σειρά ετών παρουσία του στην Ιταλία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.