ΚΑΕ ΑΕΚ: Ολοένα και αυξάνονται τα μπαν, έφτασαν τα 22

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Τα 22 ban έφτασε η μπασκετική ΑΕΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση της FIBA.

Σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η Ένωση, με την «θυλιά γύρω από τον λαιμό της» να σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Με τα ως έχουν δεδομένα, η ΑΕΚ όχι μόνο δεν μπορεί να πάρει ξένους που να αγωνίζονται εκτός Ελλάδας, αλλά θα πρέπει να πληρώνει και «καπέλο» για κάθε της προσθήκη, με τους παίκτες να γνωρίζουν ότι η Ένωση έχει ένα πολύ μικρό εύρος παικτών το οποίο μπορεί να υπογράψει.

Το μέλλον των κιτρινόμαυρων φαίνεται να είναι δυσοίωνο, αφού οι διακανονισμοί και οι εξωφλήσεις δεν γίνονται, και τα μπαν αντί να μειώνονται, αυξάνονται.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, έχει δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να διευκολύνει την Ένωση, αλλά με διαφανή και νόμιμο τρόπο συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά για τα μπαν ότι «ξεφτιλίζουν την χώρα στο εξωτερικό» με την ΑΕΚ να απαντά πως «όσο για την αγωνία του Προέδρου της ΕΟΚ, σχετικά με το τι θα γίνει με τα «ban»; Τον ενημερώνουμε, ότι θα τα διευθετήσουμε ξανά, όπως κι όταν πρέπει, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ Η FIBA, KAI MONO H FIBA, δίχως βοήθεια και έωλες υποσχέσεις από τον οποιονδήποτε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.