Ιβάν Σαββίδης: Ο άνθρωπος που άλλαξε τον ΠΑΟΚ γίνεται 63 ετών!

Γιώργος Ζαΐρης27 Μαρτίου 2022

Το 2016, στην εκδήλωση, µε αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του «∆ικεφάλου του Βορρά», ο Ιβάν Σαββίδης είχε ολοκληρώσει την ομιλία του ως εξής: 

«Βρήκα τον εαυτό µου στον ΠΑΟΚ. Περηφάνια, αντίσταση, όνειρο, κατάκτηση. Αυτά είναι τα ιδεώδη του πραγµατικού ΠΑΟΚ. Μόνο µαζί θα µπορέσουµε να ανοίξουµε τη νέα χρυσή εποχή της οµάδας µας. Και να γράψουµε τις ένδοξες ιστορίες του Συλλόγου. Ολοκληρώνοντας την οµιλία µου, να σηκωθούµε και να χειροκροτήσουµε το µεγαλείο που οραµατίστηκαν το 1926 οι ιδρυτές µας. Και να τιµήσουµε τη µνήµη όσων έφυγαν από τη ζωή, αλλά συνεχίζουν να µας εµπνέουν. Εµείς µαζί για µια ζωή. Χρόνια πολλά, ∆ικέφαλε Αετέ. Σας δίνω τον λόγο µου. Τον λόγο του Πόντιου: Θα σας χαρίσω τη χαρά, θα φέρω τη χαρά στην Τούµπα. Πιστέψτε το αυτό».

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει. Ενα χρόνο αργότερα από εκείνη την ομιλία ο ΠΑΟΚ άρχισε να γίνεται συλλέκτης τίτλων. Τέσσερα Κύπελλα, ένα αήττητο Πρωτάθλημα και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του Συλλόγου. Χαρά όμως και για την ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας. Γιατί ο Δικέφαλος βρίσκεται στους «8» του Conference και έχει δικαίωμα να ονειρεύεται.

Σήμερα (27/3) ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 63α του γενέθλια και όλη η ασπρόμαυρη οικογένεια του εύχεται υγεία και να ζήσει και άλλες σημαντικές και ακόμη μεγαλύτερες στιγμές με τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.