Ήττα στις καθυστερήσεις για τον Μακεδονικό, με πέναλτι - φάντασμα του Λεβαδειακού

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2024

Ο Μακεδονικός κατάφερε σε όλη τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, αλλά με πέναλτι στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 2-1. Πέναλτι που δεν έγινε ποτέ!

Η ομάδα της Βοιωτίας με αυτή τη νίκη έφτασε τους 48 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στους 9 βαθμούς, με τους "βυσσινί" να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι "πράσινοι" από πλευράς τους παρά την ήττα βρίσκονται σε τροχιά playoffs με 26 βαθμούς (4η θέση), με τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ Β να ακολουθούν, έχοντας 24.

Ο Μακεδονικός πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Σιμόνι στο 18ο λεπτό (0-1), πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Στο τρίτο λεπτό του δεύτερου μέρους ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Τσιριγώτη (48') σε 1-1 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιαννιώτας (90+3'), από την άσπρη βούλα, ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. 

Για το πέναλτι έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα ο Μακεδονικός καθώς ήταν μια εφεύρεση του διαιτητή που επικαλέστηκε χέρι του Λεωνιδόπουλου. 

Την επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας (18/2) και ο Μακεδονικός φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου (18/2).

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Γκεζαλί (63′ Πολέττο), Ντεντάκης, Μεχία (46′ Μπελμόντε), Συμελίδης (63′ Κωστή), Ντα Κόστα (76′ Μπαΐροβιτς), Τσιριγώτης (71′ Ρομό), Γιαννιώτας.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Λυμπεράκης, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Πάρφιτ (72′ Σίλβα), Τσιλιγγίρης (43′ λ.τ Χασάνογλου), Σιμόνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.