Ήττα-πισωγύρισμα για τον Ηρακλή στη Δράμα

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Οκτωβρίου 2020

Ο Ηρακλής αν και προερχόταν από τις ευρείες νίκες απέναντι στην Ελπίδα Σαπών (3-0) και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (5-0) δεν κατάφερε να διευρύνει το σερί του, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανδραμαϊκό εκτός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο Πρωτάθλημα για την ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου που χάνει έδαφος με το «καλημέρα».

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σωκράτης Φυτανίδης στο 85΄.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και λίγο έλειψε στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Μουδούρογλου, ωστόσο ο Αθανασίου αποσόβησε τον κίνδυνο, κρατώντας όρθιο τον Γηραιό.

Ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 36΄, όμως ο Τσίτας δεν τα κατάφερε και τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Μουδούρογλου, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

Στο 52΄ ο Πανδραμαϊκός έφτασε κοντά στο 2-0, όμως το γυριστό σουτ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Αθανασίου. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπερούκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε του Ηρακλή, όπως και ο Αϊβάζης στο 54΄. 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 69΄, αλλά ο Τσίτας από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κιουμουρτζή. 

Η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, με το σουτ του Αναστασιάδη να περνάει άουτ στο 78΄. 

Το μόνο που άλλαξε στα επόμενα λεπτά, ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς ο Φυτανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85΄, αφήνοντας με δέκα παίκτες τον Ηρακλή. 

Η σύνθεση του Ηρακλή: Αθανασίου, Φυτανίδης, Παναγιωτίδης (46΄ Μετάι), Κανακούδης, Καθάριος (58΄ Εμμανουηλίδης), Ματθαίου (49΄Μάντικας), Παπαδημητρίου (62΄ Ιορδανίδης), Πουρτουλίδης, Χατζής (46΄Μαγκούτης), Πιπερτζής και Τσίτας

Στον «αέρα» ο αγώνας με την Αλεξανδρούπολη

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πώς από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των αθλητικών και πολιτιστικών χώρων. 

Αυτό επηρεάζει σίγουρα την αναμέτρηση του Ηρακλή, που την επόμενη Κυριακή (1/11, 15.00) υποδέχεται την Αλεξανδρούπολη για την πέμπτη αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.