Ήττα για την ΑΕΛ από την ΑΕΚ Β'

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2023

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΛ με 3-0 από την ΑΕΚ Β' στο «Σεραφείδειο» για το πρωτάθλημα της Super League 2. 

Η Ένωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 250 λεπτό όταν ο Σαμπανάζοβιτς πήρε την πρώτη κεφαλια, η μπάλα στρώθηκε στον Ραντόνια, ο οποίος με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-0. Οι «βυσσινί» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 44΄ζήτησαν και πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ογκμπόε από τον Γκίνη αλλά ο διαιτητής δεν είδε κάποια παράβαση και το ματς συνεχίστηκε. 

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 62' ο Γκολφίνος έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, σέρβιρε στον  Χριστόπουλο που έκανε το σουτ και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πήλιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η φάση του 82ο λεπτού όπου η απόφαση του Τζαμουτζαντώνη από τη Χίο να αποβάλλει τον Τιέι με δεύτερη κίτρινη, ξεσήκωσε την κερκίδα. 

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια (70′ Ρουκουνάκης), Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Σαμπανά, Λαμαράνα, Λεφράνκ (34′ λ.τ Γκολφίνος), Απ. Χριστόπουλος (70′ Τιέι), Ανδρικόπουλος (70′ Λάτσι), Σταμούλης.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Πλέγας (60' Αντράντε), Κ. Παπαγεωργίου, Πατράλης, Όγκμποε, Πεντρόσο, Κοσσόνου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.