Ιτούδης: «Αγώνας δρόμου για Σλούκα - Δεν πόναγαν Παπαγιάννης - Παπαπέτρου»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2022

Η Εθνική Ελλάδας δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στο Βέλγιο, για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλε το ρυθμό της και πλέον ετοιμάζεται για το EuroBasket, το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη (1/9).

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ενώ έδειξε να είναι αισιόδοξος για Παπαπέτρου και Παπαγιάννη. 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Είχαμε μία κούραση και φάνηκε αλλά η διάθεσή μας ήταν ξεκάθαρα να τρέξουμε και να δημιουργήσουμε λάθη στους Βέλγους. Θεωρώ πως εκεί βάλαμε τον τόνο. Είχαμε κενά διαστήματα ξεκάθαρα και γίναμε λίγο στατικοί αλλά το πρόσημο είναι θετικό.

Η σταθερή άμυνα είναι ένα από τα κλειδιά. Έχουμε μέγεθος αν έχουμε και τους τραυματίες. Ένα τουρνουά δεν κερδίζεται μόνο στο τρανζίσιον. Πρέπει να βελτιωθούμε σίγουρα στις βολές. Πολλά πράγματα μας βγήκαν σήμερα. Είναι σημαντικό να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στις ανάγκες του αγώνα. 

Γνωρίζουμε πως έχουμε αισιόδοξα μηνύματα για Παπαπέτρου και Παπαγιάννη. Δούλεψαν χθες με επαφή. Είναι καλά δεν πόναγαν και τους περιμένουμε την Τρίτη. Ο Αντετοκούνμπο πάει καλύτερα και επίσης ο Σλούκας δίνει έναν αγώνα δρόμου με έξτρα ενδυνάμωση αλλά είναι σε καλό δρόμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.