Ιταλοί και Γάλλοι για Μήτρογλου: «Tον… ξεφορτώνεται και ο Άρης»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2022

Η κακή αγωνιστική κατάσταση και η απραξία του Κώστα Μήτρογλου απασχολεί Ιταλούς και Γάλλους. 

Το tuttomercatoweb κάνει αναφορά στον Έλληνα επιθετικό με τίτλο: «Η παρακμή του! Και ο Άρης τον… ξεφορτώνεται, τώρα και η δεύτερη κατηγορία».

 Εστιάζει στην αγωνιστική πτώση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς στην Ευρώπη, αλλά τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. 

 Αναφέρεται στην προσπάθεια επανεκκίνησης με τη φανέλα του Άρη και τονίζει ότι επειδή δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ο σύλλογος κινείται για τη λύση του συμβολαίου.

Παράλληλα οι Ιταλοί αναφέρονται στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μήτρογλου «να ξεκινά ξανά από τη δεύτερη ελληνική κατηγορία όπου θα υπήρχαν δύο σύλλογοι έτοιμοι να ποντάρουν στον παίκτη. Πρόκειται για την Καβάλα, σύλλογο της πατρίδας της τάξης του ’88, και τον Ολυμπιακό Βόλου».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και δημοσίευμα στη Γαλλία, όπου μιλά για τον έμπειρο επιθετικό και δε δέχεται προς το παρόν να λύσει το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.

Με τίτλο «Η κάθοδος του Κώστα Μήτρογλου στην κόλαση δεν τελειώνει ποτέ» το footmercato.net κάνει μια αναδρομή στην πορεία του και στις επιδόσεις του που πέφτουν. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.