Ιταλικό Σούπερ Καπ: Νικήτρια η Ίντερ με θρίαμβο επί της Μίλαν

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Μίλαν και Ίντερ τέθηκαν αντιμέτωπες για να διεκδικήσουν το Ιταλικό Σούπερ Καπ στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με τους «νερατζούρι» να μην έχουν αντίπαλο στο παιχνίδι. Η καθολική υπεροχή τους οδήγησε εύκολα στην... κούπα με 0-3.

Το σκορ άνοιξε ο Ντι Μάρκο στο 11' ο οποίος βρέθηκε κυριολεκτικά προ... κενής εστίας με τον Έντιν Τζέκο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδα του δέκα λεπτά αργότερα με σουτ μέσα από την περιοχή. Η κατάσταση αυτή απλοποίησε τα πράγματα για τους τυπικά φιλοξενούμενους, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 78' να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.


Πλέον με αυτή την κατάκτηση Μίλαν και Ίντερ βρίσκονται στην δεύτερη θέση της λίστας καθώς έχουν από 7 κατακτήσεις, ενώ η Γιουβέντους παραμένει μόνη πρώτη με 9 Σούπερ Καπ.

  • ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (80' Ντεστ), Κιάερ (65' Καλουλού), Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Τονάλι, Μεσίας (65' Ορίγκι), Ντίαθ (64' Ντε Κετελάρε), Λεάο, Ζιρού (80' Ρέμπιτς)
  • ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (84' Ντε Φράι), Νταρμιάν, Μπαρέλα (71' Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (84' Ασλάνι), Μικίταριαν, Ντιμάρκο (63' Γκόζενς), Τζέκο (71' Κορέα), Μαρτίνες

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.