Ο ΠΑΟΚ «παλεύει» στις... καθυστερήσεις για τον Φεντερίκο Μπονατσόλι

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Κοντά στην απόκτηση του Φεντερίκο Μπονατσόλι με μορφη δανεισμού, είναι ο ΠΑΟΚ, συμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα καθώς σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Τuttomercato, ο 25χρονος επιθετικός της Σαλερνιτάνα  Φεντερικό Μπονατσόλι, έχει απασχολήσει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» και το μόνο που απομένει είναι  η συγκατάθεσή του για να έρθει ως δανεικός, καθώς  το deal ανάμεσα στην ομάδα της Serie Α και τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη!

Οι Ιταλοί γράφουν χαρακτηριστικά: «Είναι μια έκπληξη για την Σαλερνιτάνα, αφού τις τελευταίες ώρες η ομάδα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Φεντερίκο Μπονατσόλι. Σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε το TuttomercatoWeb το μόνο που λείπει είναι η θετική απάντηση του παίκτη για να πάρει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές».

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ύψους 1.82 στράικερ, έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια με τη Σαλερνιτάνα έχοντας σκοράρει δύο γκολ και έχοντας μοιράσει δύο ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα καθώς έχει και μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ιταλίας. Ο ίδιος είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ίντερ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η Σαλερνιτάνα τον απέκτησε έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σαμπντόρια.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.