Ιταλία: Ιερέας «σήκωσε» το παγκάρι της εκκλησίας για να οργανώσει πάρτι οργίων!

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2021

Απίστευτο σκάνδαλο στο Πράτο της Ιταλίας! Ιερέας έκλεψε 100.000 ευρώ από το παγκάρι της εκκλησίας για να αγοράσει ναρκωτικά!

Ο Φραντσέσκο Σπανιέσι συνελήφθη από την αστυνομία, με την κατηγορία ότι χρησιμοποιούσε τις δωρεές των πιστών για να διοργανώνει όργια με ναρκωτικά.

Η αστυνομία είχε τις πληροφορίες πως ο συγκάτοικος του ιερέα είχε εισάγει από την Ολλανδία ένα λίτρο GHB, γνωστό και ως ναρκωτικό των βιασμών!

Ο Φραντσέσκο Σπανιέσι και ο συγκάτοικός του προσκαλούσαν επισκέπτες μέσα από διαδικτυακές σελίδες γνωριμιών στο σπίτι τους όπου χρησιμοποιήθηκαν και πωλήθηκαν ναρκωτικά. Μάλιστα, υπάρχει και καταγγελία εναντίον του ιερέα καθώς φέρεται να έχει αποσπάσει περίπου 100.000 ευρώ από την ενορία του.

Περίπου 200 άτομα συμμετείχαν σε ομαδικές ερωτικές συναντήσεις και οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτά τα πάρτι τα τελευταία δυο χρόνια.

Πρώην φοιτητής ιατρικής, ο Φραντσέσκο Σπανιέσι, εγκατέλειψε τις σπουδές του στα 26 του για να αφοσιωθεί στη θρησκεία. Σύμφωνα με τους πιστούς… «Ήταν νευρικός, ντροπαλός και αφηρημένος, δεν ήθελε να κάνει βαφτίσεις, θείες κοινωνίες ή γάμους», ενώ ο επίσκοπος Τζοβάνι Νερμπίνι, στον οποίο ο Σπανιέσι είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, τόνισε: «Είχα προσέξει ότι υπέφερε σωματικά και ψυχολογικά, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ποτέ ότι είχε προβλήματα εθισμού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.