Ιταλία χωρίς φρένα...

Νίκος Κουλιανός26 Ιουνίου 2021

Μπήκαμε στην φάση των νοκ άουτ και πλέον τα λάθη είναι απαγορευτικά. Εδώ θα ξεχωρίσουν οι άντρες από τα αγόρια, καθώς σ αυτή την φάση, μιλάει η εμπειρία, η καλή βραδιά και οι μεγάλες προσωπικότητες. 

Πάμε να δούμε αναλυτικάτα πρώτα ζευγάρια, όπου στην θεωρία έχουν φαβορί, στην πραξη θα το δούμε στο χορτάρι.

- ΟΥΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ:Το ματς θα γίνει στο Άμστερνταμ και την αναμέτρηση θα διευθύνει ο σχετικά άπειρος Γερμανός σε μεγάλες διοργανώσεις Ντάνιελ Ζίμπερτ. Παιχνίδι που θεωρητικά έχει δυνατό φαβορί, ωστόσο θεωρώ ότι στην πράξη μάλλον δεν είναι έτσι. Σαφώς και η Δανία έχει ποιότητα, είναι μια Εθνική που άρεσε για το παιχνίδι της, ωστόσο απέναντί της έχει μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να υποτιμήσω και να αγνοήσω τόσο έυκολα την Ουαλία, του Μπέιλ, του Ράμσεϊ και του Τζέιμς. Οι Βρετανοί στην πρώτη φάση ηττήθηκαν μόνο από την εξαιρετική Ιταλία και περιμένω να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και με τους Σκανδιναβούς. Η πρώτη μου σκέψη στο ματς είναι το 2-3 γκολ, που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας. Στην συνέχεια αν κρατούσα με το ζόρι σημείο, θα πήγαινα με την καλοπληρωμένη ισοπαλία και με πιθανό σκορ το 1-1! Για τους λάτρεις των σκόρερ, νομτελειακά κάποια στιγμή θα…παστελώσει και ο Μπρεθγουέιτ!

- ΙΤΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ: Η αναμέτρηση θα γίνει στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ». Παιχνίδι που εδώ δίκαια έχουμε δυνατό φαβορί και βάση των αποδόσεων, καθώς η Ιταλία του Μαντσίνι, στην φάση των ομίλων, έκλεψε την παράσταση, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, έπεισε ότι είναι ικανή για την κούπα και συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε 30 ματς αήττητη, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Ιταλίας από το 1935 – 1939 ,με τον Πότσο στον πάγκο της.Στο τελευταίο ματς με την Αυστρία ,ο Μαντσίνι φρόντισε να ξεκουράσει όλους τους κομβικούς παίχτες του, δείχνοντας ότι διαθέτει και μεγάλο βάθος στο ρόστερ του. Στον αντίποδα η ομάδα του Φόντα έχει κάνει εξαιρετικό επίσης Euro, παρόλα αυτά υπάρχει γκρίνια καθώς δεν θα χει τον κόσμο στο πλευρό τους, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών από την Αυστρία προς την Αγγλία. Εύκολα ή δύσκολα ο άσος θα περάσει,ωστόσο το 1.45 δεν μας λέει τίποτα. Ο άσος συνδυαστικά με under 3,5 αξίζει περισσότερο, καθώς μας δίνει 1.90! Πιθανός σκόρερ στα δικά μου μάτια, ο Τσίρο Ιμόμπιλε που είναι φρέσκος και να σκοράρει στο ματς μας δίνει 2μησι φορές τα λεφτά μας πίσω!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.