Ιστορική ξεφτίλα για ΑΕΚ, 1-5 από Ολυμπιακό!

Metrosport Team04 Απριλίου 2021

Έναν ιστορικό διασυρμό από τον Ολυμπιακό (1-5) γνώρισε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Καμαρά, Μασούρας (2) και Ελ Αραμπί σκόραραν τέσσερις φορές στο πρώτο 45λεπτο και καθάρισαν την υπόθεση νίκη.

Ο Φορτούνης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Ανσαριφάρντ πέτυχε το «γκολ της τιμής», αν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς έτσι σε μία τέτοια ήττα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε στο ημίχρονο, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση της ΑΕΚ.

Ο αγώνας

Στο 16’ ο Καμαρά σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, ο Χνιντ έβαλε το κεφάλι του αλλάζοντας πορεία στην μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Στην επόμενη επίθεση, ο Μάνταλος πλάσαρε τον Σα, ο Τάνκοβιτς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα αλλά βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, όπως επιβεβαιώθηκε και με το VAR.

Επτά λεπτά αργότερα, στο 23’, ο Χολέμπας βρήκε με κάθετη τον Μασούρα που με δυνατό σουτ εντός περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασιάδη.

Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε ο Ελ Αραμπί στο 34’ που εκμεταλλεύτηκε την «ασίστ» που του σέρβιρε ο… Λόπες.

Στο 44’ ο Ελ Αραμπί από εκτελεστής έγινε δημιουργός και με εξαιρετική κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Μασούρα που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 0-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ είχε ένα ακόμα ακυρωθέν γκολ στο 49’, αυτή τη φορά με τον Ολιβέιρα που ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος όπως έδειξε η εξέταση της φάσης στο VAR.

Στο 74’, ο Κώστας Φορτούνης έδωσε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στον θρίαμβο του Ολυμπιακού γράφοντας το 0-5 μετά από πάσα με τακουνάκι του Χολέμπας.

Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει σε 1-5 με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Λόπες, Χνιντ (64’ Νεντελτσιάρου), Σβάρνας, Νταντσένκο, Σιμάνσκι (46’ Ανσαριφάρντ), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (64’ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς (46’ Αλμπάνης), Λιβάι Γκαρσία (78’ Μαχαίρας), Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας (76’ Ντρέγκερ), Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Καμαρά (64’ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Μπρούμα (58’ Φορτούνης), Μασούρας (76’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (64’ Χασάν).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.