Ιστορική νίκη για τη Ρεάλ με πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά, ούτε τώρα η Μίλαν

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Νοεμβρίου 2021

Η Ρεάλ ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στη Σαχτάρ, καθώς νίκησε την ουκρανική ομάδα με 2-1 στη Μαδρίτη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού υποδέχεται την Ίντερ.

Η «Βασίλισσα» ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Μπενζεμά στο 14΄. Τα λάθη των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκαν οι «μερένχες», ο Βινίσιους έδωσε στον Γάλλο και αυτός με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Ένα γκολ ιστορικό για τη Ρεάλ, καθώς έφτασε τα 1.000 τέρματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παρά το γρήγορο γκολ της Ρεάλ, η Σαχτάρ βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Φερνάντο στο 39΄.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα παιχνιδιού, η ομάδα του Αντσελότι ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμά της. Μόντριτς, Βινίσιους, Καζεμίρο και Μπενζεμά έκρυψαν την μπάλα και ο τελευταίος σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ούτε τώρα η Μίλαν. Οι ροσονέρι έμειναν στο 1-1 με την Πόρτο στο «Σαν Σίρο» και παραμένουν ουραγοί στον όμιλο. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο πρώτος τους βαθμός στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. 

Στα του αγώνα, η ομάδα του Κονσεϊσάο άνοιξε το σκορ με τον Ντίας στο 6΄. 


Στη συνέχεια οι «δράκοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν ένα τεράστιο διπλό και το πλήρωσαν, δεχόμενοι γκολ στο 61΄.


Για καλή τους τύχη ακυρώθηκε γκολ του Ιμπραΐμοβιτς λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.