Σάλος στο Ισραήλ: Πανό... πορνογραφικό από τους οπαδούς της Μακάμπι Χάιφα

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2026

Πανό με πορνογραφική αναφορά ανέβασαν οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα, το οποίο προκάλεσε σάλο, οδηγώντας το ίδιο το Club να απολογηθεί!

Χαμός προκλήθηκε στο Ισραήλ με αφορμή ένα πανό των οπαδών της Μακάμπι Χάιφα με πορνογραφική αναφορά, στον αγώνα κόντρα στη Χάποελ Χάιφα. Το πανό μάλιστα αποτέλεσε αντικείμενο κριτικής στους οπαδούς της Μακάμπι για μισογυνισμό και βίαιο περιεχόμενο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η συζήτηση για το πανό έφτασε μέχρι και τη βουλή του Ισραήλ, με τον Μεϊράφ Κόχεν να δηλώνει: «Αυτό δεν είναι «μέρος του αθλητισμού», δεν είναι «κουλτούρα οπαδών», είναι η κανονικοποίηση της βίας και της σεξουαλικής επίθεσης και, πάνω απ' όλα, είναι απόλυτα αηδιαστικό».

Ούτε πάντως η Μακάμπι Χάιφα άφησε ασχολίαστο το περιστατικό, με τους επιτελείς της ομάδας να δηλώνουν πως αισθάνθηκαν άβολα «με τη θέα του προσβλητικού πανό που αναρτήθηκε στις κερκίδες». Το περιστατικό απειλεί το κλαμπ με βαριά τιμωρία. Η αστυνομία του Ισραήλ φέρεται να αποποιήθηκε την ευθύνη για το περιστατικό, ισχυριζόμενη ότι η υποχρέωσή της ήταν να διατηρεί την τάξη μόνο έξω από το γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.