Ισραήλ καλεί Σούντγκρεν, ο Άρης δεν «καίγεται» να τον κρατήσει

Metrosport Team06 Ιουνίου 2022

Στο Ισραήλ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς ΜΜΕ της χώρας του αλλά και του Ισραήλ παρουσιάζουν τις επαφές με τη Μακάμπι Χάιφα σε πολύ προχωρημένο στάδιο. 

Οπως τονίζεται… “εάν δεν συμβεί κάτι απρόβλεπτο, θα είναι η επόμενη μεταγραφή της Μακάμπι η οποία ενισχύεται για τη συμμετοχή της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League”. 

Αυτή η εξέλιξη ασφαλώς δεν επηρεάζει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Αρη, γιατί στην πραγματικότητα αν υπήρχε μία πιθανότητα οι Κιτρινόμαυροι να καταθέσουν εκ νέου πρόταση στον Σουηδό για επέκταση της συνεργασίας τους, αυτή χάθηκε μετά από τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε στη χώρα του, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για τα κριτήρια με τα οποία ο Χερμάν Μπούργος επέλεγε τους ποδοσφαιριστές στο αγωνιστικό του πλάνο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη σεζόν η αλήθεια είναι πως ο Σούντγκρεν ήταν στις προτεραιότητες της διοίκησης για ανανέωση. Η μεγάλη απόσταση που παρατηρήθηκε όμως στα οικονομικά “θέλω” των δύο πλευρών και παράλληλα το γεγονός ότι ο Σουηδός δεν συμπεριλήφθηκε στις βασικές επιθυμίες του Μπούργος για παραμονή, οδηγούν σε οριστικό διαζύγιο.

Προς αποχώρηση (και) ο Γκάνεα

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30/6 φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ρουμανίας, ο Κριστιάν Γκάνεα συμφώνησε προφορικά με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου η οποία θα επικυρωθεί με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του παίκτη με τον Αρη. Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ο Ρουμάνος μπακ είναι σε διακοπές στο Μπράσοφ καθώς επίσης και ότι εντός των επόμενων ημερών θα πάει στο Βουκουρέστι για να υπογράψει το συμβόλαιό του. 

Θυμίζουμε ότι ο Αρης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Μάρβιν Πίρσμαν για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, συνεπώς ο Γκάνεα δεν είναι στις πρώτες επιλογές. Αν και οι Κιτρινόμαυροι είχαν αφήσει να εννοηθεί πως κατάθεσαν πρόταση ανανέωσης στον Ρουμάνο, ο οποίος φαίνεται να επιλέγει νέο προορισμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.