Iσπανικά ΜΜΕ: «Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για Πινέδα, απορρίφθηκε αλλά θα επιστρέψει!»

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η το ισπανικό «90min.com»,  η ΑΕΚ έκανε πρόταση στη Θέλτα για Πινέδα, απορρίφθηκε, αλλά θα επανέλθει. Ο Μεξικανός που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ένωση παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής απ’ ότι στη Θέλτα και νιώθει καλά στην Αθήνα, με το «90min» να υποστηρίζει η ΑΕΚ θέλει την παραμονή του στην ομάδα.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι υπήρξε πρόταση απο την ΑΕΚ στη Θέλτα,  η οποία ωστόσο έχει απορριφθεί, όμως αυτή έγινε για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ώστε να καταλήξουν στην πορεία σε μια συμφωνία που θα είναι συμφέρουσα για όλες τις πλευρές.

Τι αναφέρει το άρθρο για τον Πινέδα

«Αυτή τη στιγμή το ελληνικό κλαμπ είναι πολύ χαρούμενο με όσα κάνει ο Μεξικανός στο γήπεδο. Γι’ αυτό, μετά από απαίτηση του Ματίας Αλμέιδα, και παρόλο που καταλαβαίνουν ότι αυτή δεν θα είναι μια εύκολη κίνηση, λόγω της αυξανόμενης αγοραστικής αξίας του παίκτη, η ΑΕΚ έχει κάνει μια κίνηση για να πάρει τον Πινέδα το καλοκαίρι.

Αν και το ποσό της πρότασης που έστειλε η ΑΕΚ παραμένει άγνωστο, ο Σέραρ Λουίς Μέρλο, επιβεβαίωσε ότι η ελληνική ομάδα έστειλε στην Θέλτα την πρώτη της πρόταση, ώστε να παραμείνει ο Πινέδα μόνιμα στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η απάντηση της Θέλτα ήταν αρνητική, ωστόσο η κίνηση έγινε ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν σε μια καλή συμφωνία, η οποία θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.