«Ίσως να μην ικανοποιήθηκε από το περιβάλλον στον ΠΑΟΚ ο Ρέμπε»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο δημοσιογράφος του «Kicker», Δημήτρης Δημουλάς, για την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε και τους πιθανούς της λόγους τονίζοντας ότι ίσως να μην ικανοποιήθηκε από το περιβάλλον του συλλόγου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν τον είχα γνωρίσει αλλά από τη συλλογή πληροφοριών που είχα κάνει δεν είχα πεισθεί και τόσο. Έτσι έφυγε και από τη Βόλφσμπουργκ. Το οξύμωρο είναι ότι ο Ρέμπε θα είναι υπάλληλος στον Χέκινγκ.

 Μπορεί να τους βολεύει γιατί δεν ξέρουν που θα παίζει η Νυρεμβέργη του χρόνου. Μπορεί να παίζει και στη Β΄Εθνική καθώς η εικόνα και η απόδοση της στα τελευταία παιχνίδια δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Μπορεί να τη δούμε και στα μπαράζ της Γ΄Εθνικής. Δεν είναι απίθανο να συμβεί. 

Το άλλο εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι τα Χριστούγεννα ο Χέκινγκ ήταν αντίθετος με την τοποθέτηση αθλητικού διευθυντή για οικονομικούς λόγους κυρίως. Ένας συνάδελφος μου είπε ότι αν ο ΠΑΟΚ ζητούσε χρήματα για την αποδέσμευση η Νυρεμβέργη θα αδυνατούσε να δώσει και 200.000. Πιθανόν να μην ικανοποιήθηκε από το περιβάλλον στον ΠΑΟΚ».

κολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.