Ισόπαλο το ντέρμπι παλαιμάχων

Χρήστος Λιάπης13 Μαρτίου 2020

Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος παλαιμάχων η Μενεμένη και το Ανατολικό αναδείχτηκαν ισόπαλοι (0-0) στην μεταξύ τους αναμέτρηση και εξακολουθούν να βρίσκονται μαζί στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με 26 βαθμούς. 

Στο 2ο όμιλο οι Βύσωνες (4-1 την Περαία) και η Δόξα Αγίου Παύλου (7-0 τη ΔΕΗ) με νίκες που πέτυχαν μείωσαν αισθητά τη βαθμολογική τους διαφορά με τις Συκιές και το Μ. Αλέξανδρο Θ. που δεν αγωνίστηκαν και διεκδικούν με αξιώσεις την πρώτη θέση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους δύο ομίλους στο 24ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών έχουν ως εξής: 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ (12η αγωνιστική): Εργ. Δ. Κορδελιού Ευόσμου-Εύοσμος αναβλήθηκε, Πολίχνη-Ωραιόκαστρο 4-2, Μενεμένη-Ανατολικό 0-0, Σίνδος-Ούλοφ Πάλμε 3-2.

 ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ (13η αγωνιστική): ΑΕ Φαλήρου – Διοικητήριο αναβλήθηκε, Δόξα Αγ.Παύλου - ΔΕΗ 7-0, Βύσωνες-Περαία 4-1, Θέρμη-Συκιές αναβλήθηκε. Ρεπό: Μ. Αλέξανδρος. Το 24ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών αναστέλλεται προσωρινά στο πλαίσιο των μέτρων που έχει πάρει η ΕΠΣ Μακεδονίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα και την Τετάρτη, πριν ληφθεί δηλαδή η απόφαση της Ένωσης για αναστολή της δράσης στα Πρωταθλήματα της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.