«Πάτησε» εξάδα ο ΠΑΟΚ Β με ισοπαλία στο «Ανθή Καραγιάννη»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ Β΄ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 27η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2. 

Οι Καβαλιώτες κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ αρκετά νωρίς, με γκολ του Καϊούμπι στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ Β' να απαντάει πριν την ανάπαυλα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούτσια, ενώ προηγήθηκε το δοκάρι του Τσαούση στο 40΄.

Στο 49' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να καταγράψουν δοκάρι μετά από σουτ του Έμπερτ, ενώ στο 52' ο Κυρίτσης απέκρουσε το πλασέ του Κούτσια. 

Στο 75' στάθηκαν εκ νέου άτυχοι οι γηπεδούχοι, αφού το σουτ του Καϊούμπι βρήκε στο δοκάρι. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. 

Ο Δικέφαλος παρά την ισοπαλία κατάφερε να προσπεράσει τον Ηρακλή πηγαίνοντας στο +1 και την έκτη θέση, καθώς ο Γηραιός ηττήθηκε στη Βέροια (3-1).

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, έφτασαν τους 20 βαθμούς παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Nίκος Καραμπιμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Καραγιάννης (65' Γροσδάνης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (60' Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς. 

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής (49' Γρόσδης), Σαλαμούρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (49' Χατζηστραβός), Πανίδης (65' Τζίμας), Κούτσιας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.