Ισοπαλία η Λίβερπουλ; Ισοπαλία και η Σίτι!

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Τι και αν είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά της από την Λίβερπουλ στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Άστον Βίλα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, με κορυφαίο τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, χρειάστηκαν 50 αγωνιστικά λεπτά για να σκοράρουν και έπειτα από ασίστ του Βέλγου μέσου ο Χάαλαντ έκανε το 0-1, ωστόσο ο Λέον Μπέιλι στο 74΄έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα η Σίτι «έπεσε» από την κορυφή της βαθμολογίας όπου βρίσκεται η Άρσεναλ με ένα παιχνίδι λιγότερο (αντιμετωπίζει αύριο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και 25 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 6η θέση με εννέα βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα (Στίβεν Τζέραρντ): Μαρτίνες, Κας (27' Γιανγκ), Κονσά, Μινγκς, Ντιν, Ράμσεϊ, Καμαρά, ΜακΓκίν (65' Κουτίνιο), Ντάγκλας Λουίς, Γουότκινς, Μπέιλι (90+1' Μπουεντία)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ (81' Ακέ), Στόουνς, Ντίας, Κανσέλο, Γκουντογκάν, Ρόδρι, Σίλβα (73' Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Χάαλαντ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.