Ήρθε ως αντι - Ποντένσε και είναι στα αζήτητα

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία λείπουν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Μάξι Λοβέρα αλλά και ο Εμρέ Μορ.

Η απουσία του τελευταίου προξενεί εντύπωση καθώς αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως αντικαταστάτης του Ντανιέλ Ποντένσε. Ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει αγωνισθεί μόλις 47 λεπτά στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.

Ο Τούρκος ακραίος επιθετικός δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού. Μπορεί να είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με την μπάλα στα πόδια αλλά φαίνεται πως οι ντρίμπλες δεν αρκούν για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το σημαντικότερο όμως να μάθει να είναι πιο πειθαρχημένος σε θέματα τακτικής και παράλληλα να δείχνει περισσότερα στις προπονήσεις.

Ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα για να του στείλει μήνυμα πως παρότι ο Σουντανί τραυματίστηκε και υπάρχει χώρος δεν θα είναι εύκολο για εκείνον να μπει στα πλάνα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.