Ηρακλής: Στο προσκήνιο ο Στέργιος Κουφός

Στέλιος Παρθενάκης21 Οκτωβρίου 2021

Ο Ηρακλής κατέθεσε την καλύτερη πρόταση που θα μπορούσε στον Μάκη Γιατρά για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός απάντησε αρνητικά. 

Επειδή χρόνος δεν υπάρχει, οι «κυανόλευκοι» έκλεισαν ραντεβού με τον Λευτέρη Κακιούση το Σάββατο (23/10), παρουσία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Θόδωρου Δρακόπουλου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. 

Στο προσκήνιο επανήλθε και το όνομα του Στέργιου Κουφού, ενώ στο τραπέζει έχει πέσει και του Γιώργου Λημνιάτη. 

Ο Γηραιός «καίγεται» για προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα «τρέξει» την ομάδα από εδώ και πέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

*Η ώρα, που ανέμενε ο Έλστον Τέρνερ και όλη η οικογένειά του έχει φτάσει. Τη Δευτέρα 25/10 είναι προγραμματισμένος ο τοκετός της συζύγου του, Λάουρα – Έμιλι, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Ο Αμερικανός έλαβε άδεια από την ομάδα και αναμένεται να αναχωρήσει αύριο, Παρασκευή 22/10 για τις ΗΠΑ, προκειμένου να ζήσει από κοντά το μεγάλο αυτό προσωπικό γεγονός.

Αυτό – πρακτικά – σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 24/10 και τη Μόρναρ Μπαρ στο Μαυροβούνιο, για το FEC, την Τετάρτη 27/10, ενώ ο παίκτης προβλέπεται να επιστρέψει πριν την κρισιμότατη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα, την Κυριακή 31/10 και να είναι παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.