Ηρακλής: Σιγή ιχθύος για Χουάντερσον και Λεοζίνιο

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Σεπτεμβρίου 2020

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης που καλείται άμεσα να ενισχύσει το ρόστερ του με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, ώστε να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. 

Η έλευση των Πουρτουλίδη, Τσίτα, Πιπερτζή, Κανακούδη και Παπαδόπουλου δεν λύνει τα…χέρια του Γιώργου Ακρτιόπουλου, που βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση παικτών που θα καλύψουν τις αδυναμίες της ομάδας, που είναι πολλές κι εντοπίστηκαν στα δυο πρώτα φιλικά παιχνίδια με Εθνικό Σοχού (0-1) και Θύελλα Σαρακηνών (2-1).

Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι κι ένα από αυτά είναι του Χουάντερσον και του Λεοζίνιο. Το metrosport.gr σας ανέφερε τις προηγούμενες μέρες τα εμπόδια που υπάρχουν για την απόκτηση των δυο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών.  Προς το παρόν τηρείται σιγή ιχθύος και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη είτε θετική είτε αρνητική. 

Πάντως, οι διοικούντες του Ηρακλή δεν στέκονται εκεί και βρίσκονται συνεχώς σε επαφές με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν λύσεις και θα οδηγήσουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.