Ηρακλής: Ο ορισμός του «τελικού»

Γιάννης Τσερβίνης11 Φεβρουαρίου 2024

Δίχως… αύριο κυριολεκτικά θεωρείται-και είναι- ο σημερινός αγώνας του Ηρακλή με τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο της Χαλάστρας που θα ξεκινήσει στις 14:00.  Οι κυανόλευκοι δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, πόσω μάλλον εντός έδρας, αν θέλουν να συμμετέχουν στα πλέι οφ και όχι στα πλέι άουτ. 

Οι εναπομείνασες αγωνιστικές άλλωστε είναι λίγες και κάθε απώλεια βαθμών μετράει εις διπλούν. Για αυτό το λόγο στον οργανισμό του Ηρακλή έχει σημάνει συναγερμός, με τον κόσμο να αναμένεται να συμπαρασταθεί μαζικά στους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη.

Ο τελευταίος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και τραυματισμών και έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.  Σύμφωνα μάλιστα με όσα «έδειξε» στις προπονήσεις της εβδομάδας ο Ισνάλντο θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα έχει και ο Αρόγιο. Εξέτισαν τις τιμωρίες τους και επιστρέφουν τόσο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κούστα όσο και ο Χρουσιέλ.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι εξής παίκτες: Τσιλιγγίρης, Μακρής, Παλαβράκης, Κωστόπουλος, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Σιούτας, Ελευθεριάδης, Βιτλής Τσαγκαλίδης, Τόρες, Πατράλης, Σπυρίδης, Νεοφυτίδης, Κωστίκας, Εμπό, Αρόγιο, Ισνάλντο, Κούστα, Κουντουριώτης και Γκερμούς.

*Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στην Βαλμάδα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αυτόνομης Θύρας 10.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.