Ηρακλής: Ο Αγγλος επιχειρηματίας απαντάει την Τρίτη στον Ευγενίου

Βασίλης Μάστορας20 Αυγούστου 2021

Ένα ακόμη βήμα έγινε σήμερα Παρασκευή (20/8) προκειμένου ο Αγγλος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, να γίνει το απόλυτο αφεντικό της νέας ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι εκπρόσωποι του είχαν συνάντηση με τον κ. Ευγενίου κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες για το οικονομικό πλαίσιο της πώλησης των μετοχών της Τρίγλιας. Η πλευρά του αγοραστή, η οποία μόνο σ’ αυτό το επίπεδο των επαφών εκπροσωπείται από τον κ. Ανδρέου, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της Τρίγλιας ότι την οριστική απάντηση θα την έχει την προσεχή Τρίτη.

Σήμερα όμως ξεκαθάρισε ακόμη περισσότερο το τοπίο όσον αφορά τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία και την εμπλοκή του πρώην προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Ο κ. Ανδρέου δεν θα έχει καμία απολύτως συμμετοχή στο project, όποτε κι αν αυτό ολοκληρωθεί. Θα εμπλακεί όμως ο γιος του ο οποίος και έχει φιλικές σχέσεις με τον Αγγλο επιχειρηματία και του πρότεινε να γίνει ιδιοκτήτης του Ηρακλή. «Ημουν και θα παραμείνω ΠΑΟΚ, απλώς μπήκα στο πρώτο στάδιο των επαφών γιατί μου το ζήτησε ο γιος μου και γνωρίζω τη ελληνική αθλητική πραγματικότητα» δήλωσε χθες στο metrosport.gr ο κ. Ανδρέου, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Άγγλου επιχειρηματία κι τις συζητήσεις που γίνονται με τον κ. Ευγενίου.

Έγινε ακόμη γνωστό ότι ο υποψήφιος αγοραστής της Τρίγλιας που θα μετονομαστεί Ηρακλής, είναι μεγάλο οικονομικό μέγεθος και έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Αυτά όμως θα πρέπει να τα διερευνήσουν οι άνθρωποι του Γ.Σ. Ηρακλή και ο κ. Ευγενίου, ο οποίος έχει την ηθική ευθύνη να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της νέας προσπάθειας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.