Ηρακλής: Ο κόσμος θέλει Γιατρά, διορία για απάντηση μέχρι αύριο

Στέλιος Παρθενάκης18 Οκτωβρίου 2021

Διορία μέχρι αύριο (19/10) να απαντήσει στην πρόταση που του κατέθεσε ο Ηρακλής για να αναλάβει τον κυανόλευκο πάγκο έχει ο Μάκης Γιατράς. Ένας προπονητής που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην «αναγέννηση» του Προμηθέα Πάτρας στο ελληνικό μπάσκετ. 

Είναι, άλλωστε και ο προπονητής που θέλει και ο κόσμος ενώ αν πει το ναι, θα αναλάβει εν λευκώ την ομάδα.

Συνάντηση με τον Μάκη Γιατρά θα έχει την Τρίτη (19/10) στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος προκειμένου να τον πείσει ώστε να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Σε περίπτωση που απαντήσει αρνητικά ο έμπειρος τεχνικός, οι «κυανόλευκοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Πέρα του Γιατρά, έχουν πέσει στο τραπέζι και τα ονόματα των Λημνιάτη, Ζούρου Αγγέλου και Κακιούση. 

Στροφή σε Bahcesehir Koleji, αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Σκουρτόπουλος

Υπό την επίβλεψη του Παντελή Μπούτσκου και του Σωτήρη Καραποστόλου πραγματοποιήθηκε η σημερινή (18/10) προπόνηση του Ηρακλή, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Bahcesehir Koleji (20/10, 20:30), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup. 

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρέθηκε στο Ιβανώφειο πριν την προπόνηση της ομάδας και αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του.

Τέλος, πάντα εξετάζονται οι περιπτώσεις των Μπαρτ και Τσέινι, αλλά την τελική έγκριση θα τη δώσει ο νέος προπονητής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.