Ηρακλής: Κίνηση για απόκτηση ΑΦΜ από φιλάθλους (!)

Metrosport Team14 Ιουνίου 2021

Έντονη κινητικότητα επικρατεί τα τελευταία 24ωρα όσον αφορά τον Ηρακλή και την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο αυτή τη στιγμή απλά δεν… υπάρχει σε καμία κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Metrosport.gr υπάρχει κίνηση από φίλους της ομάδας (κάποιοι εξ αυτών προσπάθησαν και στο παρελθόν να ασχοληθούν με τα διοικητικά δίχως όμως επιτυχία, καθώς δεν έπεισαν ότι διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα για να εμπλακούν) για να βρεθεί ΑΦΜ και να αγοραστεί, ώστε ο Ηρακλής να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία και δη στη νέα Super League 2 που θα δημιουργηθεί.

Η προσπάθεια αφορά ομάδα γειτονικού νομού το όνομα της οποίας πολλάκις στο παρελθόν ακούστηκε και πάλι για πώληση στον Ηρακλή του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου.

Μάλιστα η εν λόγω ομάδα στην οποία βρίσκεται πρώην παίκτης της ομάδας, ένας φίλος του Ηρακλή από την περιοχή της Ασπροβάλτας και κάποιοι ακόμη προσέγγισε και τον γνωστό νομικό και Ηρακληδέα, Αλέξη Αδαμίδη, για να μπει και αυτός αρωγός στην προσπάθεια.

Σήμερα το απόγευμα μάλιστα ο κ. Αδαμίδης βρέθηκε στα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας όπου είχε συνάντηση με προπονητές των τμημάτων υποδομής.

Το αν η συγκεκριμένη περίπτωση είναι σοβαρή και αξιόπιστη θα φανεί πολύ σύντομα και κυρίως με πράξεις.

Ο κόσμος της ομάδας άλλωστε έχει… ξοδέψει προ πολλού τα τελευταία αποθέματα υπομονής που είχε, περιμένοντας καθημερινά λύση για τη «ναυαρχίδα» του συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.