Ηρακλής: Κάνει ένα… βήμα πίσω και περιμένει

Metrosport Team05 Ιουνίου 2021

Εχοντας διευθετήσει ζητήματα που αφορούν την αδειοδότησή του στο επόμενο Πρωτάθλημα αλλά και καταλήξει στην παραμονή του Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία, ο Ηρακλής βγήκε στην αγορά με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ελληνικού κορμού, συνάντησε όμως διστακτικότητα και… υψηλές τιμές. 

Η «Μ» έχει σημειώσει ότι οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν να μάθουν τις προθέσεις των Γιάννη Αθηναίου, Νίκου Γκίκα αλλά και Δημήτρη Κατσίβελη, ακούγοντας όμως τα ποσά που θέλουν οι παίκτες για ετήσια συμβόλαια, αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα πίσω. Λίγο πολύ αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη καθώς πριν καλά-καλά ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα στην αγορά… βγαίνουν οι ομάδες οι οποίες έχουν πολύ γερά πορτοφόλια και ταυτόχρονα αγωνίζονται σε κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις. 

Ο Ηρακλής έχει μεν προαναγγείλει την αύξηση του μπάτζετ, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει δελεαστικά ποσά τα οποία θα «υποχρεώσουν» έναν αθλητή να δεσμευτεί από τώρα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη γραμμή των ψηλών. 

Οι πρώτες κρούσεις σε Δημήτρη Κακλαμανάκη και Γιάννη Κουζέλογλου συνοδεύτηκαν από αρνητικές απαντήσεις. Ο πρώτος είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και στην περίπτωση που δεν προκύψει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού δείχνει να προτιμά τον Δικέφαλο, ενώ ο δεύτερος θέλει να εξαργυρώσει την καλή χρονιά του και ζητά εξαψήφιο νούμερο για κάθε χρόνο συνεργασίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, στον Ηρακλή ένιωσαν υποχρεωμένοι να κάνουν ένα βήμα πίσω και να περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την αγορά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.