Ηρακλής: Ήρθε και καταθέτει πρόταση ο Οκούρ!

Γιάννης Τσερβίνης24 Αυγούστου 2021

Λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τρίτης (24/8) αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση από το Μόναχο ο Μεχμέτ Σελίμ Οκούρ. Ο τουρκικής καταγωγής επιχειρηματίας δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές, ούτε για να απολαύσει τις παραλίες της Χαλκιδικής. Σκοπός του ταξιδιού του, όπως ο ίδιος, μετέφερε στους εν Ελλάδι συνεργάτες του, είναι η κατάθεση οικονομικής πρότασης, έτσι ώστε να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής. Πώς θα γίνει αυτό; Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταβολή 350.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, που πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 Αυγούστου. 

Ο Σελίμ Οκούρ σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr θα συναντηθεί τόσο με τους διοικούντες του ΓΣ και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Φώτη Θέο, όσο και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τρίγλια, Στράτο Ευγενίου. 

Ο ίδιος πάντως, πριν μπει στο αεροπλάνο για να πετάξει για την Ελλάδα, έλεγε στους συνεργάτες του ότι ξεπέρασε τα κωλύματα που υπήρχαν για την μεταφορά των χρημάτων, ενώ τους τόνισε ότι ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στην ομάδα.  

Μεταφέρει δε, ότι σε περίπτωση που γίνει ο νέος ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων» θα έχει δίπλα του συνεργάτες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των κατασκευών, μιας και ο τούρκος επιχειρηματίας διαμηνύει ότι μπορεί να προχωρήσει και η κατασκευή γηπέδου, ένα όνειρο ετών για τον κόσμο του Ηρακλή.

Όλα αυτά βεβαίως, μένει να φανεί αν θα υλοποιηθούν γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό ο κόσμος της ομάδας είναι επιφυλακτικός (απολύτως δικαιολογημένα) με όσους κατά καιρούς εμφανίζονται ως υποψήφιοι αγοραστές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.