Ηρακλής: Η πρώτη επαφή Τομ-Ευγενίου και τα επόμενα βήματα

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Απριλίου 2022

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στον Στράτο Ευγενίου και τον Τομ Παπαδόπουλο έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (30/3) μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ηρακλή στη Βέροια.

Οι δυο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, ενώ θα υπάρξει και συνάντηση με τον Ερασιτέχνη προκειμένου να κάτσουν όλες οι πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να δουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας ή όχι με μοναδικό σκοπό το καλό του συλλόγου και την επιστροφή του στη Super League 1.

Θα φανεί με πράξεις κι όχι λόγια αν υπάρχει πραγματική πρόθεση του Τομ Παπαδόπουλου να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά των «κυανολεύκων». Το παρελθόν όμως δείχνει ότι η πρώτη του απόπειρα στα κοινά του Γηραιού οδήγησαν την ομάδα στα… τάρταρα.

Ο Στράτος Ευγενίου που βγήκε μπροστά φέτος και έδωσε το φιλί της ζωής στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή πρέπει να ζυγίσει καλά τα κουκιά για το μέλλον της ομάδας.

Από το καλοκαίρι είδαμε κάποιους…μνηστήρες να θέλουν να μπουν μπροστά, όμως οι εγγυήσεις που ζήτησαν οι άνθρωποι του Ηρακλή τους έκαναν να…εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Με σωστές μεθόδους κι όχι με τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να βρεθεί η σωστή πλειάδα ανθρώπων που θα δώσουν ξανά όραμα στον κόσμο και θα οδηγήσουν τον Ηρακλή σε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.