Ηρακλής: Επαφή με Φυτανίδη, Θεοδωρίδης ο συνεργάτης του Ακριτόπουλου

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Σεπτεμβρίου 2020

Διαρκείς είναι οι ζυμώσεις στον Ηρακλή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metrosport.gr στο στόχαστρο βρίσκεται ο Σωκράτης Φυτανίδης και, μάλιστα, εδώ και μέρες υπάρχουν συζητήσεις και είναι πιθανό οι δύο πλευρές να δώσουν, τελικά, τα χέρια.  

Ο έμπειρος αμυντικός με θητεία μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Γκαζ Μετάν, Ένωση Παραλιμνίου, Λεβαδειακό είχε πάρει αρχικά απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά μετά από πρόταση των ανθρώπων του Ηρακλή είναι πιθανό να συνεχίσει και να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια.

Στο μεταξύ, μετά το ναυάγιο στις επαφές με τον Χουάντερσον, οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να αναζητούν λύσεις που θα δυναμώσουν τη θέση 1. Ήδη έχουν αξιολογήσει κάποιες περιπτώσεις και αναμένεται το επόμενο διάστημα να δοθεί το πράσινο φως για να προχωρήσουν σε οριστικές συμφωνίες.  

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος σε όλα τα πόστα. Άμεσος συνεργάτης, λοιπόν, του Γιώργου Ακριτόπουλου, θα είναι ο Θαλής Θεοδωρίδης, που έχει περάσει από την Καλλονή, τον Άρη Λεμεσού, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Τέλος, υπάρχει θετική εισήγηση ο Δημήτρης Κοβάτσης-που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες-να αποκτηθεί για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.