Ηρακλής: Δεν προχωράει με Χουάντερσον και Λεοζίνιο

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Σεπτεμβρίου 2020

Απαραίτητη και επιτακτική κρίνεται η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. 

Στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα δυο ποδοσφαιριστών που είναι συνυφασμένα με τον σύλλογο. Ο λόγος για τους Χουάντερσον και Λεοζίνιο. Έγινε μία συζήτηση με τους δυο ποδοσφαιριστές (τίποτα περισσότερο), ωστόσο τις τελευταίες μέρες τηρείται σιγή ιχθύος και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr φαίνεται πώς τα πράγματα παίρνουν αρνητική τροπή. Βέβαια, δεν μπορεί να αποκλειστεί ανατροπή των δεδομένων τις επόμενες μέρες, αλλά όπως είναι η κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται δύσκολο οι δυο Βραζιλιάνοι να βάλουν ξανά τα κυανόλευκα.

Δεν είναι όμως οι μοναδικοί που ενδιαφέρουν τον Ηρακλή. Ο Γιώργος Ακριτόπουλος σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας έχουν εντοπίσει σε ποιες θέσεις η ομάδα θέλει ενίσχυση και γι΄ αυτό θα προβούν σε 4-5 κινήσεις παικτών που έχουν εμπειρία και από την κατηγορία, αλλά και από μεγαλύτερες.

Ο χρόνος κυλά, το Πρωτάθλημα σε έναν μήνα θα αρχίσει και ο Ηρακλής θα πρέπει να δημιουργήσει ένα ποιοτικό ρόστερ για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.