Ηρακλής: Αύριο πατάει Θεσσαλονίκη ο Σεθ Άλεν - Τέλος ο Γκάθραιτ

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Στη Θεσσαλονίκη και στις τάξεις του Ηρακλή αναμένουν αύριο τον Σεθ Άλεν για να ενισχύσει την προσπάθεια του Γηραιού να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. 

Ο Αμερικανός φέτος αγωνίστηκε στην Γερμανική Λίγκα για λογαριασμό της Ιένα, αριθμώντας 13,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ. 

Εξαιρετικά αμφίβολο αλλά όχι απίθανο στο να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αμύντα στο Ιβανώφειο. 

Ο 29χρονος έρχεται για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Ταϊρί Γκάθραιτ που θα συνεχίσει στην Ελευθερούπολη.


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την ένταξη στην Ομάδα μας του Αμερικανού γκαρντ Σεθ Άλεν (29, 1,85) για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο αθλητής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στην προετοιμασία της. Αγωνίστηκε φέτος στην Γερμανική Ιένα, έχοντας 13,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Αποφοίτησε από το Τζόρτζια Τεκ, έπαιξε το 17-18 στους Σιου Φολς Σκάιφορς και μετά πέρασε τον Ατλαντικό.

Πρώτα στη Λιθουανική Σιαουλάι (14,3 πόντοι και 4,7 ασίστ, με 53,9% στο τρίποντο), το 19-20 στην Ιταλική Καζέρτα (17,2 με 2,8 ασίστ και 44,3% στο τρίποντο).

Πρόπερσι πήγε στην Φινλανδική Ελσίνκι (15,9 με 5 ασίστ και 45,9% στο τρίποντο σε 7 ματς). Πέρσι πήγε στη G-League, στους Στόκτον Κινγκς, θυγατρική των Σακραμέντο Κινγκς, όπου έπαιξε 6 ματς και μετά συμφώνησε με την Γερμανική Ιένα.

Επίσης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Ταϊρί Γκαθράιτ και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στην Ομάδα μας. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.



Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.