Ηρακλής Αμπ.: Συνεχίζουν μαζί Δρακόπουλος και Ζαντόπουλος

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Ιουνίου 2021

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης αν και ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, απέτυχε παταγωδώς, με τον Ορφέα Ξάνθης να κατακτά τον τίτλο και να διεκδικεί μέσω των μπαράζ την άνοδο. Παρά την απογοήτευση που επικρατεί στους «κυανόλευκους» για την μη άνοδο, τόσο ο βασικός χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρος Δρακόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Ζαντόπουλος θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα σεζόν με στόχο να επαναφέρουν τον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης αρχικά στις επαγγελματικές κατηγορίες και στη συνέχεια στα μεγάλα σαλόνια όπου ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά.

Οι δυο άνδρες θα...κάτσουν στο τραπέζι για να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς και το τι έφταιξε και η ομάδα απέτυχε να πάρει την άνοδο, ενώ θα γίνει ανανέωση προσώπων σε διοικητικό κομμάτι για να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν μέσα στη χρονιά.

Χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ηρακλή τονίζουν: «αφού η αναδιάρθρωση είναι προ των πυλών, τότε θα χρειαστούμε έναν χρόνο κι όχι δυο για να επιστρέψουμε σε επαγγελματική κατηγορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.