Υπεύθυνος και υπόλογος ο Αυγενάκης για την εμπλοκή με το Καυτανζόγλειο

Αρις Νικολάκης30 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιος όρισε τη Διοικούσα Επιτροπή στο Καυτανζόγλεο;  Σε ποιόν αυτή αναφέρεται; Από ποιόν ελέγχεται η λειτουργία της και τα έργα της; Ποιος εκφράζει την προϊστάμενη αρχή της; Ε, αυτός είναι ο υπεύθυνος κι ο υπόλογος για την καθυστέρηση… Την εμπλοκή, για να ακριβολογούμε… Στις εξελίξεις περί χρήση του Σταδίου από τον ΠΑΟΚ!

Δεν είναι μόνον υπεύθυνος κι υπόλογος για την εμπλοκή. Ο Λευθέρης Αυγενάκης, περί ου ο λόγος, είναι υπεύθυνος κι υπόλογος για την έκθεση της Κυβέρνησης εξ αιτίας του. Ήταν, που ήταν «κόκκινο πανί» ο υφυπουργός Αθλητισμού. Με το θέμα του Καυτανζόγλειου έγινε …κατακόκκινο για τούς φίλους του «δικέφαλου».

Πνέουν μένεα οι ΠΑΟΚτσήδες κατά της Κυβέρνησης για το θέμα της Νέας Τούμπας! Δίχως φυσικά, να σηκώνουν λάβαρα υπέρ της Αντιπολίτευσης. Πάρε τη μία, κτύπα την άλλη είναι οι διαθέσεις τους. Εν τούτοις η συμπεριφορά της Πολιτείας (στο θέμα την εκπροσωπεί ο Λευθέρης Αυγενάκης) αλλά και κυβερνητικών στελεχών (ονόματα δε λέμε, φωτιές δεν ανάβουμε επειδή… ήδη καίνε!) προκαλούν συνεχώς και συνεπώς τη μήνι των φίλων του «δικέφαλου».

Αυτό το αντιΠΑΟΚτσήδικο (δεν το λέμε εμείς, οι ΠΑΟΚτσήδες το λένε στη Θεσσαλονίκη…) περιβάλλον διαμορφώνει αντικυβερνητικό κλίμα. Βγήκε κι ο Ιβάν Σαββίδης για να πάρει θέση περί της Νέας Τούμπας. Εξέθεσε κάθε υπεύθυνο κι υπόλογο για την εμπλοκή στο Καυτανζόγλειο. Όπως επίσης και κάθε κυβερνητικό στέλεχος το οποίο έριξε νερό στο μύλο της Αντιπολίτευσης σπεύδοντας να συκοφαντήσει τον Ιβάν Σαββίδη. Αν κι αυτός ο μύλος από πλευράς ΠΑΟΚ, παραμένει στεγνός. Τούτο επειδή κι η Αντιπολίτευση στα λόγια έμενε κι έργα δεν έπραττε!

Ο ΠΑΟΚ πάντως, όντας υπεράνω κομμάτων… Τα στελέχη τους προστρέχουν στην… ευλογία του προεκλογικά παρελαύνοντα από τα γραφεία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη… Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, όντας υπεράνω κομμάτων οφείλει να κρατά στεγνούς τούς μύλους τους! Να παραμένει μακριά από αυτούς. Να απεχθάνεται κάθε κόμματος τη φανέλα. Να μη σηκώνει σημαίες τους. Να τα υποχρεώνει με την απόλυτη ουδετερότητα του να προβάρουν την δική του φανέλα και να σηκώνουν την δική του σημαία!

Δεσμεύθηκε πάντως, προσωπικά ο Πρωθυπουργός στα εγκαίνια της ΔΕΘ για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος περί της Νέας Τούμπας. Είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «… Θέλω μέχρι το τέλος του έτους να έχουμε τελειώσει με το ζήτημα του Προεδρικού Διατάγματος για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ώστε να αρχίσουν οι εργασίες»…

Πως θα αρχίσουν όμως, οι εργασίες στην Τούμπα εάν δε μετακομίσει ο ΠΑΟΚ; Και πως να μετακομίσει ο ΠΑΟΚ εάν δεν τελειώσουν στο Καυτανζόγλειο; Ιδού οι άλυτες απορίες οι οποίες δυναμιτίζουν το αντικυβερνητικό κλίμα στις τάξεις των φίλων του «δικέφαλου». Κι έχουν θέμα! Γι’ αυτό το σοβαρό θέμα ευθύνη φέρει ο υφυπουργός Αθλητισμού και κυβερνητικά στελέχη.

Να (τον και τα…) προσέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Ζημιά γίνεται εξ αιτίας (τους)…

ΥΓ 1 : Για να δούμε απόψε τι… λαγούς θα βγάλει από το καπέλο του ο Ραζβάν Λουτσέσκου; Ευκολότερα, βλέπετε φτιάχνει ενδεκάδα από τους απόντες παρά από τους παρόντες. Εν τούτοις η νίκη είναι μονόδρομος ο οποίος οδηγεί κοντά σε πόρτα πρόκρισης για την επόμενη φάση τού Κόνφερενς Λιγκ. Είναι πάντως, κι υψηλός ο βαθμός δυσκολίας. Δεν είναι… Λίνκολν, η Σλόβαν. Έχει κενά ο ΠΑΟΚ. Θέλει προσοχή ο αγώνας. Και για την ορθή διαχείριση του πρέπει να …προσγειωθεί ο «δικέφαλος». Το ντέρμπι με την ΑΕΚ μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας Οι τρεις βαθμοί έμειναν, ουσιαστικά…

ΥΓ 2 : Θα δώσει πάλι ευκαιρίες ο Ρουμάνος προπονητής. Κι οι ευκαιρίες, κατά πως λένε οι Κινέζοι, έχουν μαλλιά μόνον στο εμπρόσθιο μέρος της κεφαλής τους. Στο οπίσθιο δεν έχουν Κι εάν δεν τις αρπάξουν από τα μαλλιά περνώντας από μπροστά… Πώς να τις αρπάξουν από πίσω;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.