Ιορδανίδης: «Πίεση και άγχος δεν έδωσαν το γκολ στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ο βετεράνος επιθετικός υποστήριξε ότι η πίεση και το άγχος δεν έδωαν το γκολ στον ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ. Ακόμη μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν για τους «ασπρόμαυρους».

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ιορδανίδης δήλωσε:

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ: «Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έδωσε το 100% σε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Είχαμε χρόνια να δούμε έτσι την Τούμπα, οι φίλαθλοι έδωσαν πολύ καλό παράδειγμα και δεν έδωσαν δικαιώματα. Ο Άκπομ και ο Τσόλακ είχαν κλασικές ευκαιρίες για το γκολ. Ίσως λόγω του άγχους να επιτευχθεί το γκολ δεν τα κατάφεραν. Η Μαρσέιγ είναι δεύτερη πίσω από την Παρί σε ένα ανεπτυγμένο πρωτάθλημα, το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα είναι χαμηλότερο από ότι στο γαλλικό. Η Μαρσέιγ ήταν πιο αποτελεσματική. Μετά το λάθος του Κρέσπο σε δυο επαφές από τη μαρσέιγ μπήκε το γκολ ενώ σε ίδια φάση ο Τσόλακ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Υπήρχε μια πίεση που δεν διαχειρίστηκαν σωστά οι παίκτες ενώ είχαν ευκαιρίες για γκολ. Ο Άκπομ έστειλε την μπάλα στον Μανταντά, ο Κρέσπο και ο Τσιγγάρας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Έτσι η Μαρσέιγ πήρε την πρόκριση. Φάνηκε η διαφορά των πρωταθλημάτων. Παρότι όλοι έπαιξαν πολύ καλά, και έδωσαν την ψυχή τους, υπήρχε η πίεση και το άγχος που δεν τους έδωσε το γκολ».

Τι γίνεται από εδώ και στο εξής: «Θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου έχει όλον τον οργανισμό ΠΑΟΚ σε πολύ καλή κατάσταση. Ιδιαίτερα στα δυο ματς του κυπέλλου. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι γεμάτη η Τούμπα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι Μαρσειγ. Αν χαθεί το πρωτάθλημα, όπου υπάρχει μία βαθμολογική διαφορά, το κύπελλο θα είναι ο στόχος».

Αν θα στείλει μήνυμα στον Ολυμπιακό μια πρόκριση στο Κύπελλο σε διπλά παιχνίδια: «Είναι αλήθεια αυτό. Αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες μεγάλης ηλικίας και τα συμβόλαια τους λήγουν. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις. Ο Βιεϊρίνια έχει φτάσει 36 ετών χρειάζεται ένα ακόμα αριστερό μπακ. Πίστευα και στον Κούτσια αλλά ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί για να του δώσει συμμετοχές ο Λουτσέσκου. Τον χειμώνα έφυγε ο Σφιντέρσκι, ο Άκπομ δεν βάζει τα γκολ που πρέπει, ο Τσόλακ δεν έχει προσαρμοστεί, σε εκείνο το σημείο που βρέθηκε η μπάλα πρέπει να πάει στα δίχτυα, τουλάχιστον στην εστία. Η θέση του φορ είναι πολύ δύσκολη, σε καθιερωνει το γκολ. Όταν δεν βάζει γκολ ο φορ δε δείχνει την αξία του. Ένας φορ μπορεί να κάνει κι άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο αλλά το γκολ είναι που του δίνει την αίγλη».

Για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ: «Ο Άρης δείχνει ότι με τον Μπούργος παίρνει καλά αποτελέσματα, έχει πλασαριστεί στην τετράδα. Ίσως στο τέλος προσπεράσει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Θέτει γερές βάσεις. Η αγωνιστική του κατάσταση δείχνει ότι παίζει καλά με κάθε αντίπαλο. Είναι και πιο ξεκούραστοι επειδή δεν παίζουν Ευρώπη. Άρα ο Λουτσέσκου θέλει διαχείριση ώστε να βρει πιο ξεκούραστους παίκτες κόντρα στον Άρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.