Ιωνικός - Λεβαδειακός: Στη Νίκαια δεν χαμογέλασε κανείς (vids)

Metrosport Team26 Αυγούστου 2022

Ο Ιωνικός υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι που άνοιξε τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο και οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη είχαν τη δική τους ευκαιρία να σκοράρουν για το 0-1 με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Άρη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Από την πλευρά του Ιωνικού, ο Άοσμαν είχε την κορυφαία στιγμή μπροστά στην εστία του Μάρκοβιτς στο 9΄ ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ενώ το ημίχρονο είχε ακόμα μία σημαντική ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με τον Δούμτσιο πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του, με τον γκολκίκερ Χουτεσιώτη να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης στη Νίκαια, ο φιλοξενούμενος Λεβαδειακός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά και με τον Λούα Λούα δημιούργησε τις συνθήκες για το 0-1 το οποίο ωστόσο δεν ήρθε ούτε στις προσπάθειες των Μπελμόντ και Βρακά στο 59΄και στο 62΄αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση είχε χαμηλότερο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ιωνικό να έχει τις δική του στιγμές με τον Μάντζη και τον Αντούνες ωστόσο η κεφαλιά του σταμάτησε εκ νέου στον Μάρκοβιτς, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν με τον Λοβέρα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ.

Η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης άνηκε στον Λεβαδειακό ο οποίος με Τσιριγώτη ήταν έτοιμος να πάρει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο δεν μπόρεσε να εκτελέσει σωστά απέναντι στον Χουτεσιώτη με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Αντούνες, Μασάς, Τσιγκρίνσκι, Μάντζης, Ν. Ιωαννίδης, Μύγας, Άοσμαν, Ρομάο, Μεντόσα

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Βήχος, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Κωνσταντινίδης, Συμελίδης, Μέχια, Μπέλμοντ, Μουτίνιο, Βρακάς, Δούμτσιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.